ACTIEVOORWAARDEN

VOORWAARDEN van de ACTIE van
Winkelcentrum Molenhoekpassage  &  OnsLaer

1. Winkelcentrum Molenhoekpassage en OnsLaer hebben samen een actie op touw gezet met het doel om het winkelend publiek van winkelcentrum Molenhoekpassage te informeren en te interesseren voor de website van winkelcentrum Molenhoekpassage (www.molenhoek-passage.nl) en voor de website van OnsLaer, alsmede voor het communicatieplatform OnsLaer, powered by Cubigo.
2. De actieperiode loopt van zaterdag 9 maart tot en met zaterdag 27 april 2013.
3. Iedere bezoeker van winkelcentrum Molenhoekpassage kan gratis deelnemen aan de actie en maakt dan kans op een van de vele prijzen.
4. Inwoners uit Rosmalen die geen actiekaart inleveren, maar zich wel direct via de website van OnsLaer registreren op het communicatieplatform van OnsLaer, powered by Cubigo, en dat doen doen in de periode tot en met zaterdag 27 april doen automatisch mee met de actie.
Voorwaarde bij directe registratie is: alleen volledig ingevulde profielen met foto doen mee met de actie en maken kans op een van de prijzen.
5. Iedere bezoeker van winkelcentrum Molenhoekpassage kan gratis en vrijblijvend meedoen aan de actie. Dus ook de winkelcentrum bezoeker die niet zelf in Rosmalen woont.
6. Ook de personen die zich al eerder hebben geregistreerd op OnsLaer, powered by Cubigo, kunnen een actiekaart inleveren om kans te maken op een van de vele prijzen. (Het gestelde onder punt 10 is niet van toepassing op deze personen!!)
7. Alleen volledig en correct ingevulde actiekaarten kunnen mee doen om kans te maken op een van de vele prijzen.
8. Iedereen kan maar met één kaart en of één registratie deelnemen aan de trekkingen van de vele prijzen. Dubbel ingeleverde kaarten worden vernietigd.
9. De gegevens op de ingeleverde actiekaart worden gebruikt om een account aan te maken op het communicatieplatform OnsLaer, powered by Cubigo. Zodra de gegevens zijn ingebracht ontvangt de deelnemer een e-mailbericht met het verzoek de registratie te bevestigen.
10. Niemand is verplicht om de registratie op OnsLaer, powered by Cubigo, te accepteren en af te ronden. Alleen zij die de registratie afmaken en een gratis account nemen op OnsLaer, powered by Cubigo, doen mee met de trekkingen voor één van de vele mooie prijzen. Alleen de tot en met 3 mei 2013 geaccepteerde/ afgeronde registraties op OnsLaer, powered by Cubigo, doen mee met de trekkingen voor een van de genoemde prijzen.
11. De actiekaarten zijn bij alle winkeliers van winkelcentrum Molenhoekpassage te verkrijgen. Ook bij de buiten op het plein gelegen winkels, zoals Gall & Gall. Een volledige lijst is te vinden op de website van OnsLaer.
12. De winnaars van de trekkingen van de 'Molenhoekpassage Waardebonnen' doen ook mee met de hoofdtrekking van de prijzen op 4 mei.
13. De actiekaarten zijn in te leveren bij één van de winkeliers of in een daartoe duidelijk herkenbare 'brievenbus' in het winkelcentrum.
14. De trekking van de hoofdprijs, de eerste, tweede en derde prijs vindt plaats op zaterdag 4 mei in winkelcentrum Molenhoekpassage. De trekking wordt om 16:00 uur verricht door een notaris.
15. De trekking van de vijftig 'Molenhoekpassage Waardebonnen' t.w.v. € 10,-- elk worden door de voorzitter van OnsLaer, de heer Aad van der Steen, getrokken op zaterdag 30 maart en op zaterdag 4 mei. De winnaars worden bekend gemaakt op de websites van winkelcentrum Molenhoekpassage en OnsLaer.
16. De Molenhoekpassage Waardebonnen zijn alleen te gebruiken bij bestedingen in een van de winkels van winkelcentrum Molenhoekpassage. De waardebonnen zijn niet in te wisselen voor contant geld.
17. De verkregen gegevens van de deelnemers worden niet aan derden verstrekt en zijn alleen bedoeld voor de (ver-) werking van deze actie: meer bezoekers op website van winkelcentrum Molenhoekpassage en meer deelnemers op het communicatieplatform van OnsLaer, powered by Cubigo.
18. Het deelnemen op OnsLaer is volledig gratis! Deelnemers krijgen niet te maken met spam, advertenties of banners.
19. Winnaars van een van de prijzen stemmen ermee in dat hun naam op de websites van winkelcentrum Molenhoekpassage en OnsLaer en op het communicatieplatform van OnsLaer, powered by Cubigo, worden gepubliceerd.

naar top ↑